Wat doen wij voor u?

Diensten2018-12-17T13:11:32+00:00

Financiële administratie

De financiële administratie (boekhouding) is de financiële basis van elke organisatie. Deze informatie heeft u nodig om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het voeren van een efficiënte administratie door gebruik te maken van geautomatiseerde en digitale verwerking. Onder andere met behulp van scan- en herkensoftware, bankkoppelingen en ons eigen ontwikkelde EasyKas-app proberen wij de tijd voor het standaardwerk tot het minimum te beperken. Wij kunnen ons dan meer richten op advies op maat.

Maak een afspraak

Loonadministratie

Wij kunnen voor u de complete loonadministratie, van loonstrook tot jaaropgave verzorgen. Wij dienen voor u de digitale aangiften loonheffingen, zorgen voor de nodige meldingen aan diverse instellingen en zorgen na afsluiting van het jaar voor de aanlevering van het jaarwerk. Eenmaal per maand geeft u de mutaties door en spoedig daarna worden uw salarisstroken en overzichten aangeleverd. Uw werknemers krijgen een eigen inlog-omgeving waarmee zij op elk gewenst moment inzage hebben in hun salarisstukken.

Maak een afspraak

Fiscale aangiften

Periodiek verzorgen wij voor u de aangifte omzetbelasting en loonheffingen. Aan de hand van de (door ons) opgestelde jaarrekening en overige van u te ontvangen gegevens wordt de aangifte inkomstenbelasting opgesteld. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de fiscale faciliteiten om het door u te betalen bedrag zo laag mogelijk te houden. Indien u uw onderneming in de vorm van Besloten Vennootschap (BV) drijft, verzorgen wij ook voor u de aangifte vennootschapsbelasting. Bij dividenduitkering aan de moedermaatschappij of aan u als aandeelhouder, zorgen wij tevens voor de aangifte dividendbelasting. Uiteraard beoordelen wij ook de door u ontvangen (voorlopige) aanslagen/teruggaven en andere correspondentie van de belastingdienst en zorgen voor de nodige reactie indien noodzakelijk.

Maak een afspraak

Advies

Als ondernemer moet u tegenwoordig op veel terreinen thuis zijn om uw bedrijf optimaal te kunnen laten draaien. Niet alleen bent u de hele dag bezig met het maximale rendement uit uw bedrijf te halen, maar komen er ook nog allerlei andere zaken om de hoek kijken. Zaken als investeringen, financieringen, personeelsbeleid, keuze van rechtsvorm, subsidies, contracten etc.
Wij kunnen u op deze terreinen adviseren en zonodig begeleiden. Wij beschikken over kennis voor uw dagelijkse praktijk. Via ons netwerk en brancheorganisatie de noab (Nederlandse Orde van Administratie- en belastingadviseurs) doen wij desgewenst een beroep op specialisten in uiteenlopende gebieden.

Maak een afspraak