Vrijblijvende offerte aanvraag voor je boekhouding

Ontvang een vrijblijvende offerte volledig op maat en dit eventueel met een eerste gratis adviesgesprek. Volledige uitbesteding voor een vast bedrag per maand of vaste afspraken conform wens. Wij zijn al meer dan 15 jaar een boekhoudkantoor in Enschede en verzorgen voor vele ondernemers in de gehele regio de volledige boekhouding.

Moderne tijden vragen om een moderne boekhouder…

Wij zijn een modern en vooruitstrevend boekhoud- en advieskantoor in Enschede. Door onze focus op het automatiseren van je administratie bieden wij scherpe tarieven met hoge mate van kwaliteit. Dit doen wij door slim gebruik te maken van o.a. software zoals scannen- en verwerken van facturen, ons eigen ontwikkeld kassa-app EasyKas en bankkoppeling.

Vaste prijs, geen verrassingen achter: ZZP Administratie

Als ZZP’er wil je niet te veel tijd besteden aan ‘randzaken’, zoals het doen van de administratie. Bij Aram Advies nemen wij jou dit graag uit handen. Tegen een scherpe prijs per maand verzorgen wij tot in de puntjes jouw volledige administratie! Voor jouw zzp-administratie bieden wij pakketten op basis van het aantal in- en verkoopfacturen op jaarbasis. 

Al meer dan 15 jaar helpen wij vele ondernemers in Enschede en omstreken…

Eigenaar adviseur

In 1999 ben ik in dienst getreden bij een big four accountantskantoor in Utrecht en gestart met de accountancy opleiding. Na afronding hiervan en 5,5 jaar in de accountancy, ben ik in 2004 voor mijzelf begonnen als zelfstandig ondernemer. Binnen het kantoor hebben wij de filosofie om de standaardwerkzaamheden zoveel mogelijk te automatiseren waardoor wij meer tijd hebben voor de belangrijkere zaken. Als sparringpartner ben ik meer van toegevoegde waarde voor onze klanten. Bij de noab, waar wij sinds 2013 gecertificeerd lid zijn, vervul ik een bestuursfunctie binnen de afdeling Centraal Oost.
Naast mijn passie voor voetbal ben ik ook in de sportschool te vinden waar ik kickboks-training volg.

Milad Mourad

MKB adviseur

Vanaf 2015 ben ik met tussenposen werkzaam binnen de accountancy zowel in loondienst als zelfstandige. Onder andere heb ik als assistent accountant 2 jaar bij Baker Tilly Berk gewerkt.
Bij Aram Advies ben ik begin 2019 in dienst gestreden als MKB adviseur. Momenteel zit ik in de afrondende fase van mijn accountancy-opleiding. Tot mijn belangrijkste werkzaamheden behoren relatieonderhoud, samenstellen van jaarrekeningen, periodieke overzichten en de fiscale aangiften. Ik hecht veel waarde aan het helpen van ondernemers bij het realiseren van de doelen die zij hebben.
Mijn hobby’s zijn Muay thai boksen, hardlopen en voetballen. Daarnaast mag ik graag bezig zijn met het verzorgen van mijn bijenkolonie.

Tim Vukkink