Aram Advies bestaat 15 Jaar!

Inderdaad, 15 jaar alweer. Dit is een mijlpaal waar wij wel even stil bij willen staan. Al 15 jaar lang is Aram Advies een gevestigde naam in de boekhoudwereld. Een jubileum geeft altijd een mooie aanleiding om terug te blikken, maar ook willen we het niet nalaten naar het heden te kijken.

Onze branche is volop in beweging door met name ontwikkelingen in de technologie. Termen als kunstmatige intelligentie, big data en blockchain zijn niet vreemd meer en worden steeds meer ook in de boekhoudwereld toegepast. Traditionele taken zoals het invoeren van bonnen en facturen zijn achterhaald.

Ook wij zijn in deze ontwikkeling meegegaan en hebben onze processen verder geoptimaliseerd. Wij hebben een administratiestraat gecreëerd waarbij wij handmatige verwerkingen tot een minimum hebben teruggebracht door slim gebruik te maken van software zoals scan en herken.
Volgens dit principe kunnen wij scherpe tarieven aanbieden en speciaal voor ZZP-ers hebben wij pakketten met vaste prijs samengesteld.

Een grote prestatie waar wij het afgelopen jaar veel in hebben geïnvesteerd en erg trots op zijn, is onze app EasyKas. Deze app hebben wij doorontwikkeld waardoor deze sinds kort niet alleen meer is voorbehouden aan onze klanten maar voor een ieder beschikbaar is. Ongeacht waar deze zit.
EasyKas is uniek en biedt een zeer goede oplossing voor ondernemers die werken met een kassa. Het is niet alleen makkelijk en handig maar bespaart de ondernemer en zijn adviseur ook flink wat tijd en geld.

Onze focus ligt steeds meer op advies dan op de administratie. Zo zullen wij ook komend jaar meerdere adviestrajecten bij klanten realiseren zoals herstructurering en begeleiding bij de gang naar de BV. Verder hebben wij ons gespecialiseerd in de teruggaaf energiebelasting, met name bij onroerend goed objecten

Wij bedanken onze klanten en relaties bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.

Verder wensen wij u prettige Kerstdagen en een gelukkig en voorspoedig Nieuwjaar!